MARJA MACVILLE interieurarchitect

home

blog

profiel

portfolio

diensten

visie

contact


REFERENTIES

"Als wij iets zochten, dan kwam Marja bij het volgende overleg met drie voorstellen, waar altijd iets naar onze zin tussen zat. Waar wij al meteen door de bomen het bos niet meer zagen, hielp zij alles bij elkaar passend te houden. Het was zo'n leuk proces (realisatie van ons appartement in een voormalige kerk, met ontwerp van de badkamer, keuken en inrichting) dat ik het haast jammer vind dat het afgelopen is!" Marieke v. D., Utrecht

"Wij hebben door een aantal ingrepen weer een interieur dat jaren mee kan en dat helemaal bij ons past. Marja is een creatieve vakvrouw die slagvaardig en to the point onze ideeŽn uitwerkte tot een ontwerp en van idee tot afronding heeft begeleid (en dan echt tot en met de laatste puntjes op de i!)."
Matthť en Helma S, Schalkwijk

"Van pijpenla, naar gezellig vierkant!
Al een paar jaar wilden we onze huiskamer een nieuwe frisse look geven. We hoopten daarmee de wat ongezellige pijpenla, die de kamer nu eenmaal was, gezelliger te kunnen maken. Maar ieder jaar kwam het er niet van. Tot na de zomervakantie, toen ik Marja vroeg om een keer met ons mee te kijken naar mogelijkheden voor onze kamer. Marja hoorde onze wensen en kon deze, terwijl ze bij ons was, op maat vertalen in een concreet plan. Ze zag wat onze kamer nodig had om met bestaande meubels en wat nieuwe accenten (kleur op de muur en gordijnen), de kamer te veranderen van lijzig recht, naar gezellig vierkant. Door dit te schetsen, zagen wij het ook voor ons. Deze verfrissende Ďzetí hadden we net nodig om verder zelf aan de slag te gaan! Maar ook tijdens deze doe-het-zelf fase, konden we voor praktische vragen bij Marja terecht. Zorgvuldig en professioneel gaf Marja ons tips om de kamer te maken die we voor ogen hadden. Inmiddels is het een dikke maand verder en genieten we nog iedere dag van deze fijne Ďzetí! "
Karin van der S., Utrecht

"Afgesproken met een interieurarchitect. Niet omdat ik ontevreden ben over mijn spullen, nee, daar is niets mis mee. Mijn echtgenoot en ik hebben altijd kunst verzameld, geen dure, maar toch. En designmeubels. Die haalden we van de straat, van marktplaats en als we geld hadden in de winkel. En als kunstenaar hou ik van kleur en vorm. En tochÖ Door de verhuizing van ouders naar een zorginstelling, hadden we opeens heel veel kunst meer, heel veel designspullen meer en natuurlijk ook dingen waaraan we emotionele herinneringen hadden. En wij, altijd door anderen geprezen om ons originele huis, verdronken erin.
Marja Macville kon ons huis met frisse ogen bekijken en heeft in een paar uurtjes er weer een plek van gemaakt waar we ons weer thuisvoelen. Heeft ze veel weggegooid? Nou eigenlijk nee. Maar de spullen staan op een plek waar ze beter uitkomen, de schilderijen hangen prettiger gegroepeerd, er is loopruimte ook achter de stoelen en ik kan overal bij waar ik vroeger dingen moest verzetten. En wat aanbevelingen gekregen die ik binnenkort ook echt ga realiseren.
Het is zo simpel en zo geniaal dat ik me afvraag waarom ik er zelf niet opgekomen ben. Duidelijk dus. Daar had ik Marja voor nodig. Het was de moeite waard. Binnenkort niet alleen de huiskamer, maar ook de badkamer en mijn naaiatelier eens onder handen nemen. En ja, daar vraag ik Marja weer voor."
Rian L., Houten

"Via via zijn wij in contact gekomen met Marja. Ons interieur is al jaren praktisch maar heeft geen sfeer. We hadden genoeg ideeŽn in ons hoofd maar twijfelden steeds of het wel het gewenste effect zou hebben. Marja heeft ons hier zo fijn in geholpen!
Wij hebben alle ideeŽn stuk voor stuk besproken en zij heeft ons hierin advies gegeven. Advies over indeling, meubilair, materiaalkeuze, kleurgebruik, accessoires, maar ook een nieuwe vloer in de keuken, de open haard en een kinderspeelhoek. Met een aantal bewerkte foto's heeft ze laten zien wat het grote effect is van soms kleine veranderingen.
Als je je al een tijdje blind staart op je interieur is het echt een cadeautje als Marja langs is geweest en adviezen heeft gegeven. Een aanrader!"
Iris d.J., Baarn